Скрайбер 0,15 мм Tamiya 74145

В наявності
0
Код товару: 74145
1150 грн.
Знайшли дешевше?
Скорочений опис
Tamiya 74145 - Лезо-скрайбер 0,15 мм для нанесення тонких панельних ліній на моделі Нанесення розшивки та панельних ліній на пластикові моделі є популярним просунутим методом моделювання. Такий метод дозволяє зробити ... Читати далі...

Tamiya 74145 - Лезо-скрайбер 0,15 мм для нанесення тонких панельних ліній на моделі

Нанесення розшивки та панельних ліній на пластикові моделі є популярним просунутим методом моделювання. Такий метод дозволяє зробити збірну масштабну модель максимально копійною та реалістичною.

Tamiya спрощує цю передову техніку моделювання завдяки лінійці скрайберів різної товщини для різного масштабу. Ці тонкі леза-скрайбери виготовлені з карбіду вольфраму та забезпечують гладкий та рівномірний шов. Скрайбери доступні у 5 варіантах товщини для задоволення будь-яких потреб у моделюванні.

Для якісного нанесення розшивки - тримайте лезо-скрайбер під кутом від 45° до 60° і злегка протягніть поверхнею моделі, щоб надрізати її. Повторюйте у міру потреби для досягнення чітко визначеного результату.

Кольорове маркування на хвостовику дозволяє легко визначити товщину леза. Рожевий колір – 0,15 мм.
Скрайбер поставляється у футлярі, що містить до десяти лез.

Рекомендується використовувати зі спеціальним ручкою-тримачем Tamiya 74139. Також сумісний з ручним дрилями Fine Pin Vise D Tamiya 74050 та DR Tamiya 74112.

Виробництво: Tamiya (Японія).

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
Создание и продвижение интернет магазинов в Одессе : Alex Sol WEB DEV : ASEN WEB DEV Полезные модули для Opencart :: Создание и поддержка сайтов опенкарт