БТР-4Е «Буцефал» із баштою «Грім» 1/72 IBG 72119

В наявності
0
Код товару: IBG 72119
720 грн.
Знайшли дешевше?
Скорочений опис
БТР-4Е «Буцефал» із модулем «Грім» – збірна модель українського бронетранспортера в масштабі 1/72 IBG 72119 БТР-4 «Буцефал» - повнопривідний восьмиколісний бронетранспортер (БТР) з колісною формулою 8×8, розроблений в... Читати далі...

БТР-4Е «Буцефал» із модулем «Грім» – збірна модель українського бронетранспортера в масштабі 1/72 IBG 72119

БТР-4 «Буцефал» - повнопривідний восьмиколісний бронетранспортер (БТР) з колісною формулою 8×8, розроблений в Україні Харківським конструкторським бюро машинобудування (ДП ХКБМ).

БТР-4 «Буцефал» призначений для транспортування бійців механізованих підрозділів та вогневої підтримки в бою. БТР використовують для оснащення підрозділів, здатних вести бойові дії в різних умовах, зокрема в умовах застосування противником зброї масового ураження. БТР може бути базовою машиною для оснащення спеціальних підрозділів швидкого реагування і морської піхоти. БТР-4 може виконувати поставлені завдання цілодобово, в різних кліматичних умовах, на дорогах із різним покриттям і в умовах повного бездоріжжя.

БМ-1Б «Грім» (на експорт пропонується під найменуванням GROM) – універсальний баштовий бойовий модуль українського виробництва, призначений для встановлення на бойові машини піхоти та бронетранспортери.

Основним озброєнням бойового модуля «Грім» є 30-мм автоматична гармата ЗТМ-2 українського виробництва, додатковим озброєнням – 7,62-мм кулемет (ПКТ або його аналог КТ-7,62 українського виробництва), 30- мм автоматичний гранатомет АГ-17 та ПТУР «Конкурс». Боєкомплект для гармати розміщується у двох магазинах (по 180 снарядів у кожному), для кулемета – в одному магазині (1200 набоїв), боєкомплект для гранатомета (150 пострілів) також укладено в один магазин. Ракети комплексу 9П135М «Конкурс» розміщені у чотирьох пускових контейнерах.

Крім того, бойовий модуль оснащений системою постановки димової завіси «Лінкей» (вісім 81-мм димових гранатометів) та стабілізатором озброєння СВУ-1000.

Прицільні пристрої включають прицільний комплекс ПНК-4С з комбінованим денно-нічним прицілом ТКН-4С і зенітним прицілом ПЗУ-7М. Передбачена можливість встановлення прицілу ТКН-5С із вбудованим лазерним далекоміром.

Маса бойового модуля без боєкомплекту складає 1280 кг (з повним боєкомплектом - 1890 кг).

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Создание и продвижение интернет магазинов в Одессе : Alex Sol WEB DEV : ASEN WEB DEV Полезные модули для Opencart :: Создание и поддержка сайтов опенкарт